ben illagel bölgeye diğer girişten girip dikkatlice seyir ediyorum [POLIS]GARELT adlıı oyuncu ise ihbar sonucu sigara bölgesine doğru geliyor sigarayı alan kişiler o gelene kadar kaçıyor yanından geçiyor kovayamıyor. sonra ve hala gelmeye dewam ediyor ben onu görünce hızımı yawaşlatım geçiyorm ben arkadi Aque x Bey adlı oyuncu sigara alıyor ve benim sgiaraya kaç m var almadığımı göre göre yanıdaki adamı değilde!! beni tutuyor ki ben nerdeyim en az sigara alma bölgesine 200 metre var ben o aldığı için geri döndüm döner dönmez beni kovaladı arkadaş mpr de görürüsünüz saten ihbar geldi diye kafasına taktığı adamı kovalamak zorundamı orda benim onunla sorunlarım yüzünden ilk beni tutuyor arkadaş.
mpr https://s7.dosya.tc/server21/nr9zfp/garelt_ihbars_T__65533_z.mpr.html
k adı serhat16789
mpr süre 44.08.20 den itibaren yada daha öncesi detaylı bakabilirsiniz
sigarayı yanında alan adamı görmüyo [POLIS]GARELT
öncelikle selamın aleyküm 1. si verdiğin mpr açılmıyor 2. si ise sigarayı alan arkadaş yani Aque x Bey fzr ve bende ise fz var fz ile fzr ve ya fxr kovalama zorunluluğu yok her ne kadar kovalasam bile hız farkından dolayı kaçıyor ve ben o arkadaşı 2 kere kovaladım ama aracı hızlı olduğu için yakalayamadım.
Dolaştım Halep'i şamı eyledim ilmi talep Meğer ilim bir hiçmiş illa edep illa edep
Dolaştım Halep'i şamı eyledim ilmi talep Meğer ilim bir hiçmiş illa edep illa edep
mpr iniyor ve sıkıntısız acılıyor
sende sıkıntı var.
sende sıkıntı var.
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup herhangi bir olumsuz/yanlış bir kovalamaca söz konusu değildir. Şikayet etmiş olduğunuz polis (serhat16789) yakalayabileceğini düşündüğü aracı kovalamıştır.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
4 Ziyaretçi