MPR : https://www.dosya.tc/server34/jjk5es/aksacl_Ti_lol.mpr.html
46.46 Da Sağ Şeritte İlerlerken "[POLIS]ASAF MERT" Tarafından Kovalanıyorum . 46.58 De Chat De Ac yolu polis diyor . Sağa Sinyalimi Veriyorum , Işıklardan Geçince İlerde Sağda Duracağım İçin . Işıkları Takip Ediyorum Yeşil Yanmışmı Diye . 2 Dakikalığına Chat i Takip Edemiyorum Işıklara Baktığım İçin . Işıklarda Ceza Uygulanmasının Yasak Olduğunu Bilmesem Durur Teslim Olurum Zaten . Neyse Chati Takip Edemediğimden Dolayı Yakalandığımdan Haberim Olmuyor Ve Yeşil Yanınca Müsait Bir Yerde Durmak Amacı İle İlerliyorum . Chat e Baktığımda Ceza Dan Kaçmaktan Dolayı 5k Ceza Yediğimi Görüyorum . Hasarımın Karşılanmasını İstiyorum .
Işıklarda Ceza Uygulama
Koskoca Siren yazısını görmüyormusun kırmızı ışıktan geçince kovalamacada yazmıyor biliyorsun neden geçip ilerde beklemiyorsunda ışıkta dibime yaklaşıp ceza yazmamı bklıyorsun tamam yazdım e yazarken nıye gaza basıyorsun zaten onaylatmışım cezayı evet yada hayıra basacaksın neden basıyorsun kos kocaman insimi görmüyormusun ?
Chat takibi yapmadığın için böyle bir olay yaşamışsın. Kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu için para iadesi söz konusu olamaz.
Chat takibine dikkat edelim.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
Chat takibine dikkat edelim.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
3 Ziyaretçi