Bu Arkadaş Ben Karşı Şeritte Takla Attığım İçin Pit Atıyodum Ve O Sıra O da karşı şeritte önündeki kişi hız ihlali yaptığı için ona kovalama başlatıyodu bana kovalama başlattı ve ben de o sıra pit attım 5k gitti ve paramın sadece 1k sını attı benim suçum yoktu gereken yapılırsa sevinirim.
Başkasına kovalamaca başlatacaktım ikimizin olduğu yerler alakasız yerler insim seni gördü hemen bitiriyorum zaten kovalamacayı tam da pit atacağın zamana denk gelmiş fakat sen pit attığın için -5000 senden gitti +1000 bana geldi bana gelen payını dediğin gibi sana iade ettim bana +5000 gelse emin ol sana atardım dostum fakat o parayı ben kazanmadım o para sisteme gitti eminim ki yöneticiler bu olaya çözüm bulacaktır iyi forumlar
(03-30-2021, 09:06 AM)YancıPW demiş ki: Bu Arkadaş Ben Karşı Şeritte Takla Attığım İçin Pit Atıyodum Ve O Sıra O da karşı şeritte önündeki kişi hız ihlali yaptığı için ona kovalama başlatıyodu bana kovalama başlattı ve ben de o sıra pit attım 5k gitti ve paramın sadece 1k sını attı benim suçum yoktu gereken yapılırsa sevinirim.