BUGÜN TAKSİ GÖREVİ YAPARKEN TRAFİK IŞIĞINDA ANSIZIN BEKLERKEN KOVALAMA BAŞLATILDI
ARANAN: TABİKİ BEN: CHATA NEDEN KOVALANIYORUM YAZDIM
POLİS ARDA HİÇBİR CEVAP VERMEDİ
SONRA BAN DURURKEN BANA ANİDEN 5K CEZA KESİLMİŞ
DAHA NEDEN KOVALANDIĞIMI BİLMİYORUM CEZA YİYORUM
SONRA SİZİ MPR ALIP ŞİKAYET EDECEĞİM DİYİNCE
MPR ALAMADAN ADMİN ARDA TARFINDAN KİCKLENİYORUM
BUNUN ÜZERİNE OYUNA BİDAHA GİRİP 30 DK MPR ARIYORUM FAKAT ALAMIYORUM
POLİS ARDA KAÇTI
ADMİN RECEP OYUNDAYDI
RECEBE : BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK ADMİN OLUNCA HAKLI MI OLUNUYOR DEDİĞİMDE 2 GÜN BAN ALIYORUM
SİZCE KİM HAKLI
POLİS: POLİSARDA
ADMİN:ADMİNRECEP
GEREĞİ YAPILSIN
HAKSIZLIK
şikayetinize dair kanıtlarınız var ise gönderin, kanıtsız işlem yapılamaz. Ban itirazı için ban itirazı olarak konu açınız.
Kovalamaca başlatıldığında pit attığınızda veya izleyiciye geçtiğinizde -5K otomatik olarak InSim tarafından kesilmektedir.
Sizde bu gibi durumlarda 5K'nızın gitmemesi için chat takibi yapmanız çok önemlidir. Kovalandığında hemen sağa çekip polisin neden kovaladığına dair sebebi ve ceza yazmasını beklemeniz gerekiyor.
Konuya herhangi bir kanıt yüklemediğiniz için konunuz kilitleniyor. Lütfen bir daha konu açarken MPR yüklemeyi ve konunun geçtiği ilgili süreleri yazmayı ihmal etmeyiniz.
Ek olarak sunucudan atılma gibi durumlarda otomatik MPR almayı aktif edebilirsin.
Seçenekler>Oyun>Çok oyunculu tekralama kaydı>Otomatik kaydet-önerilmez olanı seç
İyi Forumlar...
İyi Oyunlar...
Sizde bu gibi durumlarda 5K'nızın gitmemesi için chat takibi yapmanız çok önemlidir. Kovalandığında hemen sağa çekip polisin neden kovaladığına dair sebebi ve ceza yazmasını beklemeniz gerekiyor.
Konuya herhangi bir kanıt yüklemediğiniz için konunuz kilitleniyor. Lütfen bir daha konu açarken MPR yüklemeyi ve konunun geçtiği ilgili süreleri yazmayı ihmal etmeyiniz.
Ek olarak sunucudan atılma gibi durumlarda otomatik MPR almayı aktif edebilirsin.
Seçenekler>Oyun>Çok oyunculu tekralama kaydı>Otomatik kaydet-önerilmez olanı seç
İyi Forumlar...
İyi Oyunlar...
1 Ziyaretçi