https://hizliresim.com/se7mf1c
tekrardan yazıyorum gayet normal bir şekilde drift yaparken admine sadece sürttüm dokunma bile denemez arabası sallanmadı yalpalanmadı bile beni kickledi napıyorsun drift yapıyorum dediğimde tersten geliyorsun dedi.? drifti daracık tek şeritte yapabilen varsa ben bu oyunu yıllardır lfs geçmişimi tek kalemde siler atarım neyse.
sonra aynı beni kicklediği yerde 2 oyuncu durmuş resmen kazaya sebebiyet veriyordu onlara hiçbirşey yapmadı bana kurulduğu için beni izledi ve ben de dedim ki beni kicklediğin yerde adamlar durmuş kazaya sebebiyet veriyor işini iyi yap önce. dedim ekran resminde de gözüküyor zaten ve hiçbirşekilde tanımadığım başka kullanıcı da benden önce aynı şeyi yazmış önce sen insanlarla uslubünü düzelt diye bana oyununu oyna gibisinden konuştuğu için emirvaki bir şekilde iyi o zaman diyip ben de işini yap dedim ve beni banladı açıklaması da admin işine karışmakmış hiç hoş değil gereğinin yapılmasını istiyorum beni burda tanıyan eminim ki vardır yıllardır bu serverdeyim kimseye ne küfürüm olmuştur ne saygısızlığım diğer adminler de beni tanıyor olsa onlarla bir sıkıntım olurdu. hayırlı forumlar.