Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
En son düzenleme: 11-24-2024, 01:07 PM Real Shadow.
2.10'dan sonra ters yönden gelip çarpıp içimden geçen oyuncuyu bildiriyorum adminler hiç bir şey demiyor yaklaşık 1 dakika geçtikten sonra diğer admin ilgileniyor. Sir in bu istifini bozmaması kendi için daha iyi devam etsin 4.20'den sonra afterglow ile çarpışınca direk çıkıyor bende hayliyle !report atıyorum sir adlı admin halen istifini bozmamakta sonra oyuncu sunucuya katılarak kusura bakma deyince tekrar !report atıp şikayetimi geri çektiğimi bildiriyorum. 6.00'dan sonra afterglowun bana karşı emin konuşmasına sir in laf taşımasını mı diyelim bu ilgisizlik midir, taraf tutmak mıdır, bu adminlik midir ? 5.30'dan sonra sir adlı adminin gözünün önünde olan olayı !report şikayet ederek bildiriyorum ghost ters yönden geliyor kendi de öyle sonra oyundan çıkıyor. Roll isimli admine !report da detaylı bildirmeme rağmen ilgilenmesine rağmen işlem yapmadı şikayet edenleri chate bildirmemesini ve chate dikkatini vererek anlayışla görevini yapması için uyarılmasını, ghost ve sir adlı admine gereken uzaklaştırma işlemlerin yapılmasını arz ederim.

[OG]SİR - hacimurat123131

[OG]ROLLL - erkan5335

GHOST - GhoSt782

https://dosya.co/xao15qo68vz6/rol.mpr.html
Real Shadow  8)
Yönetici
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup 2.10'da attığınız report üzerine 3:22'de admin (erkan5335) kontrol sağlayıp uzaklaştırma işlemi uygulamıştır. Şikayet etmiş olduğunuz adminlerden [OG]ROLLL (erkan5335)'e talebinizin de bulunması üzerine uyarılar tarafımca verilmiş olup diğer adminin (hacimurat123131) adminliği bulunmamaktadır. Ayrıca şikayet etmiş olduğunuz oyuncuya (GhoSt782) da uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

[Resim: h5btjhu.png?_gl=1*k8mfwi*_ga*MjExMDQyODg...guMjkuMC4w]

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...
1 Ziyaretçi