Oyuncu Mercedes E350 CGI 55.00'dan sonra tehlikeli bir şekilde yola atlıyor ve admine bunu report atarak bildiriyorum admin işlem yapmayarak bir kaç cümle ile olayı yorumluyor cevap beklediğimi söylediğim de ise en azından işlem yapılmayacak demesini bekliyordum bu duruma işlem yapmadığı için şikayetçiyim ve tehlikeli sürüş yapan oyuncunun yanı dışında yolda duran bir oyuncu daha var onu görmedi mi. En azından sözlü uyarı bile vermesi dikkatli geçmesi iyi olurdu işlem yapıp loguna işlemiş olabilir bilmiyorum bilgilendirme yapmadı başka bir oyuncunun olayına bakarak ilerleyen zaman da başka sebeple oyundan attı o esnada çıkıp mpr aldım.
Admin X Swoxyi [OG]
https://dosya.co/eiqhk15o9t98/swex.mpr.html
en azından sözlü bile yeterli kalırdı
En son düzenleme: 08-30-2024, 03:08 PM Real Shadow.
Admine ben soru sorduğum da konuyu uzatığımı sanıyor konu sonuçlanmış ve bitmiş ben emin olmak için soruyorum, mpr içerisinde kendisine göbek hakkında birşey yazdığım da şahısa ek olarak söyledim dedi öyle bir cevap görünmüyor tekrar inceledim.
Admin Swoxy [OG]
1.54.00 mpr sonuna kadar ( Şikayetim sonrası adminin olaya bakıp gelip sonuçlandırması süresi )
https://dosya.co/ngu5unb7zbw0/swoxy.mpr.html
Admin Swoxy [OG]
1.54.00 mpr sonuna kadar ( Şikayetim sonrası adminin olaya bakıp gelip sonuçlandırması süresi )
https://dosya.co/ngu5unb7zbw0/swoxy.mpr.html
En son düzenleme: 09-02-2024, 10:34 AM Swoxyi.
Merhaba Real Shadow,
Öncelikle, forumda şikayetinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Konuyla ilgili birkaç açıklama vermek isterim.
Mercedes E350 CGI ile ilgili tehlikeli sürüş raporunu aldım ve ilk başta işlemi hemen uygulayamadım çünkü üst yönetimle iletişim halinde olmam gerekiyordu. Bu tür işlemler, doğru bir şekilde yapıldığından emin olmak için zaman alabiliyor. Üst yetkilimle görüştükten sonra, dikkatli sürüş yapmayan oyuncuya gerekli işlemi uyguladım. Bu süreçte, bilgilendirme yapmam gerektiğinin farkındayım ve bu nedenle oyundan çıktıktan sonra geri döndüğünüzde, işlemin yapıldığını sizlere belirttim. Siz de bilgilendirmeyi görmemiş olabileceğinizi belirttiniz.
LightShot tarafından Ekran Görüntüsü (prnt.sc)
İlgili mpr dosyasında belirtilen 1.54.00 anından itibaren inceleme yapılmış ve gerekli işlemler gerçekleştirilmiştir. Konu hakkında daha fazla detaylı bilgi verilmiş olup, ek açıklama veya soru sorulması gereken bir durum söz konusu değilse, konunun kapatılmasını talep ettim.
Amacımız her zaman oyunun adil ve keyifli bir ortamda devam etmesini sağlamak. Gelecekte bu tür durumlarla daha hızlı ve etkili bir şekilde ilgileneceğimden emin olabilirsiniz. Sorularınız ya da başka bir şikayetiniz olursa lütfen bana bildirin.
İyi oyunlar dilerim.
Öncelikle, forumda şikayetinizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Konuyla ilgili birkaç açıklama vermek isterim.
Mercedes E350 CGI ile ilgili tehlikeli sürüş raporunu aldım ve ilk başta işlemi hemen uygulayamadım çünkü üst yönetimle iletişim halinde olmam gerekiyordu. Bu tür işlemler, doğru bir şekilde yapıldığından emin olmak için zaman alabiliyor. Üst yetkilimle görüştükten sonra, dikkatli sürüş yapmayan oyuncuya gerekli işlemi uyguladım. Bu süreçte, bilgilendirme yapmam gerektiğinin farkındayım ve bu nedenle oyundan çıktıktan sonra geri döndüğünüzde, işlemin yapıldığını sizlere belirttim. Siz de bilgilendirmeyi görmemiş olabileceğinizi belirttiniz.
LightShot tarafından Ekran Görüntüsü (prnt.sc)
İlgili mpr dosyasında belirtilen 1.54.00 anından itibaren inceleme yapılmış ve gerekli işlemler gerçekleştirilmiştir. Konu hakkında daha fazla detaylı bilgi verilmiş olup, ek açıklama veya soru sorulması gereken bir durum söz konusu değilse, konunun kapatılmasını talep ettim.
Amacımız her zaman oyunun adil ve keyifli bir ortamda devam etmesini sağlamak. Gelecekte bu tür durumlarla daha hızlı ve etkili bir şekilde ilgileneceğimden emin olabilirsiniz. Sorularınız ya da başka bir şikayetiniz olursa lütfen bana bildirin.
İyi oyunlar dilerim.
En son düzenleme: 09-02-2024, 12:32 PM Real Shadow.
İşlem yaptığını bildirdin madem çık gir mpr de bak yaklaşık 2 dakika da 2 soru sordum cevap yazmadın. Adamın yaptığı tehlikeli sürüş sen kazaya sebebiyet vermek diye atıyorsun oyundan.
Diğer olayın mpr kaydını indir bak ortada konu yok sen uzatma diyorsun oyuncuyu bilgilendirdim diyorsun sadece işlem yapacağını söylüyorsun şikayetlerimi buraya açarım ben
Diğer olayın mpr kaydını indir bak ortada konu yok sen uzatma diyorsun oyuncuyu bilgilendirdim diyorsun sadece işlem yapacağını söylüyorsun şikayetlerimi buraya açarım ben
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kayıtları tarafımca izlenmiş olup chat logları da tarafımca incelenmiştir. İlk olayda işlem yapmak için oyunda bulunan üst yetkilisi ile moderatör chatte diyalog halindedir. Diğer yetkili "dikkatsiz sürüş" sebebiyle onu atmasını söylerken o "kazaya sebebiyet" sebebiyle oyundan atmıştır. MPR kaydının devamında !report 'dan bildirdiğiniz oyuncunun tekrar sunucudan atıldığı gözüküyor. Fakat mod loguna baktığımızda yukarıda yapılan işlemden başka bir log gözükmemektedir. Sunucuda bazı oyuncularda o şekilde bağlantı probleminden dolayı atılma mevcut bu yüzden 2. atılma bağlantı problemiyle alakalıdır.
2. Olayda şikayetini inceleyip geliyor ve oyuncuya "#ENES•BABA - Son anda ani fren yaptığın için işlem uygulamak zorundayım" yazıyor, ve sunucudan kickliyor. Sonrasında "Göbeği sol kısımdan dönen, sağ kısımdan düz giden kullanıyor" diye yazıyorsunuz. Ardından "Sadece fren yaptığı için mi işlem yaptın yani" diye sorduğunuzda size 1:59:09 da "Senin dediğinde doğru ek olarak dedim" diye ilk kısımda şikayet etmiş olduğunuz oyuncuya yazdığına atıfta bulunuyor.
Şikayet etmiş olduğunuz admine (swen) tarafımca uyarı verilmiştir.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
2. Olayda şikayetini inceleyip geliyor ve oyuncuya "#ENES•BABA - Son anda ani fren yaptığın için işlem uygulamak zorundayım" yazıyor, ve sunucudan kickliyor. Sonrasında "Göbeği sol kısımdan dönen, sağ kısımdan düz giden kullanıyor" diye yazıyorsunuz. Ardından "Sadece fren yaptığı için mi işlem yaptın yani" diye sorduğunuzda size 1:59:09 da "Senin dediğinde doğru ek olarak dedim" diye ilk kısımda şikayet etmiş olduğunuz oyuncuya yazdığına atıfta bulunuyor.
Şikayet etmiş olduğunuz admine (swen) tarafımca uyarı verilmiştir.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
2 Ziyaretçi