Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
olay şöyle başlıyor ben uzun sonunda fxo sürdüğüm için absden dolayı duramadım öndeki arkadaşa çarptım zaten oda duramayıp duvara sürtmek üzereydi zaten arkadan dark shadow arkadaş enes geldi ve çarptı ben yoluma ettim ve öndeki çarptımız arkadaş pit atıyor ben şikayetçi olmadığımı olaydan sonra admine anlatıyorum ancak ben gördüm banladım diyor görmesem birşey olmazdı diyor enes dark shadow uyarı almış bu konudan ancak bizim sorunumuz enes bey bana ben öndeki adama çarptım öndeki beyfendi hiç bir şey demedi bende mpr var devamını izleticeğim kimse bu durumdan şikayetçi değil 3 kişi arasında oldu olay ve kimse oyunundan keyfinden etkilenmedi bu yüzden banın saçma olduğunu düşünüyorum itiraz talep ediyoruz pek sık giremiyor arkadaşım  nadir girdiğimiz oluyor bu sefer banlandı daha önceden dediğim gibi ban sebebi saçma olduğu ortada biz eğlencesine oynayan insanlarız keyfimiz bozulsun istemeyiz yardımcı olursanız sevinirim iyi günler Heart
Alıntı
1 Ziyaretçi
Task