Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
bakın tekrardan söylüyorum şu yeni adminlere biraz öğretin birşeyleri bu seferde realshadow 20:00 dakikada demişki beni görmüyormu neden yola atlıyor demiş mprda göreceğiniz gibi ben orda realshadowun önüne atlıyorum arada en az 1 1.5 araba mesafesi var zaten map konrtolümü yapıyor gözümün kestiği yere giriyorum ve mpr da göreceğiniz üzere realshadow neden önüne atladığım sırada fren bile yapmayıp gaz basıyor hatta ve hatta o yine yolunda basıp gitsin diye yine kendimi çimene atıyorum 

2. olarak ben 21:30 dan sonra kaanMey e nerede vurmuşum izledim vurmamışım 

3. olarak ben uzunun başlangıcı petrolün orası olan yerde çatı var yöneticilerde oraya yolun ortasına bariyer koymuş zaten daralmış gittikçe realshadowun o dar yerde ne işi var arabayı yürütmeyeceksen yazı yazıyordum demiş neden orada yazıyosun orada çöp kovası var diye sadece ona biraz yakın geçmişim hafiften sürtmüş araba yani öyle ahım şahım bi kaza yok ortada zaten ona öyle ağır vuracak olsaydım veya başka kişilere vuracak olsaydım ya izleyici atardım yada çimende araba yokken boş alanda rp atardım realshadowun orada durması yanlış değilmidir dk: 23:40dan sonra 

melich isimli admin neyin ne olduğunu bilmiyormu neden beni banlıyor 

yeni yetme adminlerin artık trb tayfasının kurallarına alışması lazım biz kendimize güvenmesek o kadar agresif sürmeyiz olurda araba gelirse 
izleyici atarız olur biter yada vurur ban yeriz olur biter abarth dişli ben melez kullanıyorum bu lastikler çimen için arazi için yapılan lastikler bunu herkes biliyor neden abarth ve kendimi örnek verdim çünki genellikle bizde görünüyor bu lastikler çoğu zaman biz kullanıyoruz 
yeni adminler bilmiyor biz uzundaki yola istersek kovnoy şeklinde atlarız yinede kimseyle kaza yapmayız sonuç olarak ben mapi kontrol ediyorum öyle çıkıyorum gözümün kestiği yere giriyorum bunların farkına varsınlar artık o kadar tw açıyorlar xrg kullananlar sadece tw değil grav templock vs vs o araba küçücük uzun yolunda 250 300 km yi görüyor bu ne kadar normal peki o yolda o kadar hız yapmak normalmidir 
ve tekrardan söylüyorum adminler arasında bi kaç kişide örgütleşme var osmanlı garage eskisi gibi değil ben bir oyuncuyum  bunları söylemek zorundayım 

mpr : https://dosya.co/aw4psbimwp66/kaan-sir.mpr.html

realshadowun attığı forum kafanızın karışmaması için : https://www.osmanligarage.com/showthread.php?tid=12298

yönetici orhan abi senin bakmanı rica ediyorum ve artık bu olaylara bi el at abi diğer yöneticilerin kendine hayrı yok osmanlı garage böyle adminleri bu tarz olayları hak etmiyor ve osmanlı garageye yakışmıyor

teşekkür ederim herşey için
Yönetici
Bu konuda yazdığım şeyi yine yapıp uzaklaştırma almışsın. Diğer olayda karşıdan oyuncu gelirken bu uzaklaştırmanda arkadan oyuncu geliyor ve o konuda da bir sürü şey belirtmiştim. Fakat aynı şeyi tekrarladığına göre yazılanları kaale almamışsın. Bu seferde bu olaya göre tekrar yazıyorum. Arkadan oyuncu gelmesine rağmen o şekilde geçiş yapman doğru değildir. Kaza yapıp oyuncuya kazaya sebebiyet verebilirsin, savrulabilirsin, hızlıca pit atamayıp veya izleyiciye geçemeyebilirsin. Bir sürü etmen var bu geçişte ve bundan dolayı "Tehlikeli sürüş" sebebiyle 12 saat uzaklaştırılmışsın. Sadece yol boş olup arkadan veya önden bir oyuncu gelmediğinde o geçişi yapabilirsin. Aksi takdirde yukarıda yazmış olduğum etmenler gerçekleşebilir.

Uzaklaştırma aldığın konuyu da yanlış incelemişsin. 2. Olayda sen çarpmıyorsun zaten KaanMey (kaancanyavuz09) RealShadow'a çarpıyor.

23:40'daki olayda RealShadow, u çekip dönüyor, fakat siz 100km/h ile yola katılıyorsunuz. Orada yolun solunda kalmak yerine sağına geçiş yapsaydı kaza zaten kaçınılmaz olacaktı ve bu durumda da hızlı bir şekilde oraya girdiğiniz için suçlu siz olacaktınız. (Bakınız)
Geçiş hakkı her zaman yoldakinindir, çimden, oradan buradan geçen zıplayan, atlayan, hoplayanın değil. Burada sizin kurallarınız geçmez. Kimse sizin kurallarınıza uymak zorunda değil. Siz bu sunucu kurallarına uyacaksınız. Uyup, uygularsanız uzaklaştırma almadan devam edersiniz. Ama kendi kurallarınızı burada uygulamaya kalkar veya uygularsanız, uzaklaştırma almaya devam edersiniz.
Herhangi bir olumsuz/yanlış uzaklaştırma söz konusu değildir. Almış olduğunuz uzaklaştırma işlemi kaldırılmayacaktır. 8.08.2024 04:14:57 tarihinde giriş yapabilirsiniz.

İyi Forumlar...

İyi Oyunlar...
Yönetici
(08-07-2024, 03:44 PM)hacimurat123131 demiş ki: bakın tekrardan söylüyorum şu yeni adminlere biraz öğretin birşeyleri bu seferde realshadow 20:00 dakikada demişki beni görmüyormu neden yola atlıyor demiş mprda göreceğiniz gibi ben orda realshadowun önüne atlıyorum arada en az 1 1.5 araba mesafesi var zaten map konrtolümü yapıyor gözümün kestiği yere giriyorum ve mpr da göreceğiniz üzere realshadow neden önüne atladığım sırada fren bile yapmayıp gaz basıyor hatta ve hatta o yine yolunda basıp gitsin diye yine kendimi çimene atıyorum 

2. olarak ben 21:30 dan sonra kaanMey e nerede vurmuşum izledim vurmamışım 

3. olarak ben uzunun başlangıcı petrolün orası olan yerde çatı var yöneticilerde oraya yolun ortasına bariyer koymuş zaten daralmış gittikçe realshadowun o dar yerde ne işi var arabayı yürütmeyeceksen yazı yazıyordum demiş neden orada yazıyosun orada çöp kovası var diye sadece ona biraz yakın geçmişim hafiften sürtmüş araba yani öyle ahım şahım bi kaza yok ortada zaten ona öyle ağır vuracak olsaydım veya başka kişilere vuracak olsaydım ya izleyici atardım yada çimende araba yokken boş alanda rp atardım realshadowun orada durması yanlış değilmidir dk: 23:40dan sonra 

melich isimli admin neyin ne olduğunu bilmiyormu neden beni banlıyor 

yeni yetme adminlerin artık trb tayfasının kurallarına alışması lazım biz kendimize güvenmesek o kadar agresif sürmeyiz olurda araba gelirse 
izleyici atarız olur biter yada vurur ban yeriz olur biter abarth dişli ben melez kullanıyorum bu lastikler çimen için arazi için yapılan lastikler bunu herkes biliyor neden abarth ve kendimi örnek verdim çünki genellikle bizde görünüyor bu lastikler çoğu zaman biz kullanıyoruz 
yeni adminler bilmiyor biz uzundaki yola istersek kovnoy şeklinde atlarız yinede kimseyle kaza yapmayız sonuç olarak ben mapi kontrol ediyorum öyle çıkıyorum gözümün kestiği yere giriyorum bunların farkına varsınlar artık o kadar tw açıyorlar xrg kullananlar sadece tw değil grav templock vs vs o araba küçücük uzun yolunda 250 300 km yi görüyor bu ne kadar normal peki o yolda o kadar hız yapmak normalmidir 
ve tekrardan söylüyorum adminler arasında bi kaç kişide örgütleşme var osmanlı garage eskisi gibi değil ben bir oyuncuyum  bunları söylemek zorundayım 

mpr : https://dosya.co/aw4psbimwp66/kaan-sir.mpr.html

realshadowun attığı forum kafanızın karışmaması için : https://www.osmanligarage.com/showthread.php?tid=12298

yönetici orhan abi senin bakmanı rica ediyorum ve artık bu olaylara bi el at abi diğer yöneticilerin kendine hayrı yok osmanlı garage böyle adminleri bu tarz olayları hak etmiyor ve osmanlı garageye yakışmıyor

teşekkür ederim herşey için

Ayrıca Forum Kurallarının 4. maddesini ihlal ettiğiniz için -yeni yetme adminler- 7 gün forumdan uzaklaştırılıyorsunuz.

4-) Kişilerin onurlarını zedeleyici, argo yada küfürlü konuşanların mesajları silinip 5 günden az olmamak üzere 365 güne kadar banlanır.
1 Ziyaretçi