Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
En son düzenleme: 12-17-2024, 02:04 PM hp2580.
selamün aleyküm 17/12/2024 tarihinde foruma konum açılmış ters şeritte arkadaşa istemeyerek, dalgınlık nedeniyle çarpmaktan ban yedim. Çarptığım an arkadaştan özür diliyorum bu ona rahatsızlık vermek için yaptığım kasıtlı birşey değil.2 3 kez arkadaşa çarpsam birşey demeyeceğim fakat bu kadar küçük bir nedenden dolayı ban yemeyi hakettiğimi düşünmüyorum.Kazanın olduğu noktada oyunun mini haritası insim yazılarının altında kalıyor ve görülmüyor,yol boş gibi gözünküyor ve oyuncular gözünkmüyor. Kaza anını gününü hatırlamıyorum mpr yi izlediğimde dalgınlığımdan dolayı kaza olduğunu düşünüyorum fakat haritayı kontrol ettiğim halde bahsettiğim gibi insimin haritayı kapatmasından ötürü yolu boşta görmüş olabilirim. 8 yıldır osmanlının sunucusunda oynayan bir oyuncu olarak istemsiz küçük bir kaza yüzünden ban yemeyi haksız buluyorum yönetimi bu konudan eleştiriyorum sunucuda daha büyük sorunların olduğunu ve çözülmediğini gözlemliyorum. Oyun içerisinde huzur bozmaya yönelik hareketler yapan kişilerin öncelikli ceza almalarını ve düzeltilmeleri gerektiğini düşünüyorum. [Şikayetci olan arkadaşın atmış olduğu mpr i tekrar izlerseniz net bir şekilde beni beklediğini adım adım üzerime geldiğini kazaya mahal vermek için çabaladığını göreceksiniz bu benim düşüncemdir sizinde izleyip değerlendirmenizi rica ederim].

https://www.dosya.tc/server2/ncxull/enes_i.rar.html#google_vignette

https://www.dosya.tc/server2/ncxull/enes_i.rar
Yönetici
Öncelikle yaşanılan olay için üzgünüm. Mpr dakikası iletirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
Kayıtlı Üye
(12-17-2024, 04:13 PM)Volkan Ö. demiş ki: Öncelikle yaşanılan olay için üzgünüm. Mpr dakikası iletirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.

6.50 olması lazım mpr nin son saniyeleri
Yönetici
Mpr kaydı tarafımca izlenmiş olup yaşanılan olayda haksız ban söz konusu olmadığı gözlemlenmiştir.

Yaşanılan olayda bariz ters yönden geldiğiniz ve kazaya sebebiyet verdiğiniz görülmektedir. 

[Resim: WhatsApp_Gorsel_2024-12-17_saat_20.18.09...height=597]

Haksız ban söz konusu olmayıp ban açılma durumu yoktur. 

Sunucu içerisinde daha dikkatli sürüşler yapmanız dileğimle 

İyi Oyunlar.
İyi Forumlar...
OSMANLI GARAGE Adanalı Yöneticisi 
1 Ziyaretçi
Task