Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
Anlaşması anlaşılması konuşması ve konuşulması zor olan kendi kurallarını uyarlamaya çalışan o ekip ciddiyetini hiç bozmamakla kararlı. ( 37.40 - 52.00 ) zaman aralıklı (MrClas) isimli oyuncuyu izleyin ne kadar tribünden ters yönden gelen kaç oyuncu varsa şikayetçiyim ( onlar da bir gün buranın yolunu öğrenirler veya kuralların olduğu konuyu görürler ) ben de dikkatsiz sürüş yaptım pardon dedim sorun olmadığını söyledi konu kapandı bu durumu devamlı tekrarlayan kişiler var ama bu cümleyi kurmak bazılarının zoruna gidiyor olabilir zor geliyor da olabilir. Kendi kurallarını uydurmaya çalışan bir topluluk kesinleştirilmiş bir şeyi okumak yerine tartışmaya her zaman musaittirler. Ayrı olarak 50.00'dan sonra (royss) un konuştuğu kelimeden de şikayetçiyim kolay gelsin.

https://dosya.co/la6coxy4eakq/tribun_ters.mpr.html
Real Shadow  8)
Yönetici
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz oyunculara (GhoSt782 - SkyWalker39 - BozkurtV06 - magandq - Giyph - SedatSahman - spawn54 - alisb17 - luckyemre66 - GhosTTT) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

[Resim: j68i0ix.png?_gl=1*1ru8e09*_ga*MjExMDQyOD...YuMzQuMC4w][Resim: qmqeosj.png?_gl=1*1ru8e09*_ga*MjExMDQyOD...YuMzQuMC4w]

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...
1 Ziyaretçi
Task