Olay şöyle gerçekleşti admin oyuna girdiğinde ben admini sözlü olarak söyledim mpr incelermisin diye
Mateush - adminin oyuna girdiği vakit 24.50 den sonrasini izleyebilirsiniz ve admin oyuna girdikten sonraki dakikalarda oyuncuların küfür ettiğini görebilirsiniz. 24.50den sonraki adminin davranışları ve ilgisizliğini 28. dakikaya kadar izleyin 28.dakika 10.saniyede haklı olmamıza rağmen adminden tehdit alıyoruz bende dahil
admin 29.dakikalarda küfürcülerden birini banladı ve diğerini banlamadı 31. dakikada adminin bir kişiyi banlayıp diğer kişiyi banlamadan çıktığını görebilirsiniz. 33. dakika 55.saniyeden sonra adminin kasitli yalan söylediğinide görebilirsiniz bana sövdükleri halde oyunda olmasına rağmen mprde olmadığını idda ediyor ve ben o saniyeden sonra insan olarak sinirlendim 34.30 chatteki mesajini tekrar görebilirsiniz. ve kesidin sonuna kadar izleyin admini provöko etmekten uyarılmadan banlandım haklı olduğum halde haksız duruma düşürdü dün gece böyle 4 5 kişiyi banladı bu adam yüzünden oyun zevkim bozuldu gereği yapılmasını rica ediyorum.teşekkürler.
https://dosya.co/fqgigc3ntnmt/WE1Y_0R_65.mpr.html
En son düzenleme: 09-27-2024, 01:48 PM berow.