https://dosya.co/towalrtk5mi6/basykan^Tıt.mpr.html
2:36:00 BASY adlı arkadaş giriş yapıyor ve 'sa' yazıyor aleyküm selam floodu atıyorum daha sonrasında hakim adlı arkadaşımla şakalaşırken bana laf atıyor ''HAKİM - onun sıkıntıları var boş ver '' yine 2 gün banlanan ben oluyorum gereğinin yapılmasını arz ederim
oyun nickim:yusufcanxx
BASY
Merhabalar, Yusufcans
Öncelikle forumumuzda banınıza itiraz oluşturmak için konu açtığınız için teşekkür ederiz!
İlgili admin ile iletişime geçildi ve aynı dakikalarda farklı mevzudan ötürü 3 veya 5 kere uyarı aldınız ve ardından kicklendiniz aradan 2-3 dakika geçmeden başka bir oyuncu ile tartışıp uslüp bozduğunuz icin yasağınız kaldırılmayacaktır. İlgi ve anlayışınız için teşekkürler iyi günler!
Saygılarımla,
OmSaL
OG Forum Yetkilisi
Öncelikle forumumuzda banınıza itiraz oluşturmak için konu açtığınız için teşekkür ederiz!
İlgili admin ile iletişime geçildi ve aynı dakikalarda farklı mevzudan ötürü 3 veya 5 kere uyarı aldınız ve ardından kicklendiniz aradan 2-3 dakika geçmeden başka bir oyuncu ile tartışıp uslüp bozduğunuz icin yasağınız kaldırılmayacaktır. İlgi ve anlayışınız için teşekkürler iyi günler!
Saygılarımla,
OmSaL
OG Forum Yetkilisi
1 Ziyaretçi