Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
şikayet eden kişinin oyundaki ismi : ENOLA GAZİ
şikayet eden kişinin s2 kullanıcı adı : cmybcy

şikayet edilen kişinin oyundaki ismi : POLİS ROOKİ
şikayet edilen kişinin s2 kullanıcı adı : 06Rooki06

Mpr de gördüğünüz gibi dakikası 3:15 den başlıyor yanlayarak geliyorum sonra otobana çıkacakken benim teker buga mı giriyor ne oluyorsa zıplıyor araba tamda polisin önüne tabi teker buga girdiğinden rot diye birşey kalmıyor araba sakat kalıyor sağ çekmeye başlıyor araba, ve arabası bozuk veya tekeri patlak araçların otobana çıkmasının yasak olduğunu bildiğimden dolayı otobana çıkmak istemiyorum çünkü çıkarsam ceza yiyeceğim. pite gidip tamir ettiricem arabamı. gel gelelim olaya tam polisin önüne düşüyorum geri vitese atar atmaz hemen arkama yapışıyor geri geri gelirsen otoban ters yapmış olursun bu yüzden kovalama başlatıcam diyor otobana çık diyor bekleme yapma diyor chat deki yazıları sizde okursunuz ben polise diyorum ki aracım sakat böyle ovale (otobana) çıkmak yasak aracımı tamire sokcam diyorum izin vermiyor ve otobana çıkmam için arkamdan 2 KERE BİLEREK arkamdan vuruyor... (-400 tl giriyor 200 200)

Not: Kardeşimize Polis kurallarını ve oyun kurallarını tekrardan okutturur musunuz Teşekkürler...

MPR Link : [b]https://www.dosya.tc/server36/v8s452/polis_rooki.mpr.html[/b]
Yönetici
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz polise (06Rooki06) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

[Resim: 417l1uc.jpg]

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...
1 Ziyaretçi
Task