Semih Özyürek (semiderler) adlı arkadaş benden e30 alcaktı
Arkadaşta 2.el gözükmüyomuş hurda gözüküyomuş.
Arkadaş arabayı at parayı atmazsam foruma at dedi.
95k ya anlaştık ama arkadaş sadece 95tl attı
o sırada sunucuya ddos atıyolardı o yüzden sürekli çıkıp girdiğimiz için mpr veya ss alamadım.
Ama [OG] Heasy şahidim hatta o bana foruma at dedi.
Birde araba çık-gir yaptıktan sonra geldiği için arkadaş çıktı ama kullanıcı adını değişerek geldi. ( sanki s2 den anlamadım )
zararımın karşılanmasını ve arkadaşa gereken cezanın uygulanmasını istiyorum .
Dolandırma
10 saat önce aynısını demişiz ama nafile..
Konuyla müsait bir zamanda ilgilenilecek.
Diğer kullanıcıların forumları beni ilgilendirmiyo o yüzden bakmıyorum kusura bakmayın ama yinede şikayet ile ilgilenirseniz sevinirim .
Borç güven v.s bu olaylara karışmıyoruz, net bir kuralda yok o yüzden bu konu bizi ilgilendirmemesi gerekiyor, fakat mahçup olmayın diye bakıyoruz.
benimde aracımı çaldı bu arkadas tam bi dolandırıcı bu arkadas 400klık genesis aracımı
çaldı
çaldı
En son düzenleme: 01-28-2022, 07:39 PM omer_salman3466.
Semih Özyürek (semiderler) adlı arkadaş benden e30 alcaktı Arkadaşta 2.el gözükmüyomuş hurda gözüküyomuş.]Arkadaş arabayı at parayı atmazsam foruma at dedi.
95k ya anlaştık ama arkadaş sadece 95tl attıo sırada sunucuya ddos atıyolardı o yüzden sürekli çıkıp girdiğimiz için mpr veya ss alamadım.Ama [OG] Heasy şahidim hatta o bana foruma at dedi.
Birde araba çık-gir yaptıktan sonra geldiği için arkadaş çıktı ama kullanıcı adını değişerek geldi. ( sanki s2 den anlamadım )
95k ya anlaştık ama arkadaş sadece 95tl attıo sırada sunucuya ddos atıyolardı o yüzden sürekli çıkıp girdiğimiz için mpr veya ss alamadım.Ama [OG] Heasy şahidim hatta o bana foruma at dedi.
Foruma hoşgeldiniz omersalman_3466 , araç alım - satım gibi ticaret işleri şahsın kendisine aittir ve kendisi sorumludur , malesef yapabileceğimiz birşey yoktur
Dip not : Yapılan ticaretlerle osmanlı garage yetkilileri ilgilenemez ve sorumlu tutulamaz 'ara bulucu' olamaz!
Dip not : Yapılan ticaretlerle osmanlı garage yetkilileri ilgilenemez ve sorumlu tutulamaz 'ara bulucu' olamaz!
1 Ziyaretçi