Artık og de 10.cu adminliğim öğrendim çoğunu EAZY-G Denilen şahıs"a og bilerek tanıdığınız olduğunuz için mi bilmiyorum ama her hatasına rağmen halen adminlik veriyorsunuz artık bıktım gerçekten og de bu adamın admin olmaması gerekiyor şuan bu konudan sonra büyük ihtimalle uzaklaştırma yada vb şeyler olacak çünkü gene OG Adamını savunacak alışıldık şeyler artık bunlar og de kaçıncı olayım OG DE İSENİZ DOSTUNUZ YOKSA YETKİLİLERDEN HİÇSİNİZ Ben böyle bilirim : NOT arkadaşa admin arkadaşın seni savunur vb gibisinden laflar sonucunda İP Banlandım sanırım tüm portlardan klasik og gene dostunuzun yani arkadaşınızın yanında olacaksınız herhangibi bir userin lafı umrumnuzda değil uyarı verilecek vb gibi şeyler le sese çağırıp yapma birdaha demekle ÜST DÜZEY YETKİLİ Olunmuyor kusura bakmayın ss: yok çünkü alamadım quit attım zaten ip banlı olduğum görülür
KLASİK OGGG
Başka sebeplerden dolayı şikayet etmiş olduğunuz adminin Yönetim kararıyla bulunmuş olduğu yetkisine son verilmiştir.
Ayrıca şikayet etmiş olduğunuz adminden bu zamana kadar hiç bir uzaklaştırma işlemi almamışsın ve aktif bir uzaklaştırman da yok.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
Ayrıca şikayet etmiş olduğunuz adminden bu zamana kadar hiç bir uzaklaştırma işlemi almamışsın ve aktif bir uzaklaştırman da yok.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
1 Ziyaretçi