Merhabalar #GiFT!,
Öncelikle Forum'u kullanarak oyuncuyu raporladığınız için teşekkürler, göndermiş olduğunuz
tüm kanıtlar incelendi kural ihlali yapan tüm oyunculara gerekli işlemler yapıldı.
Şikayet etmiş olduğunuz (volkan190541)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak & Tehlikeli Sürüş" sebepleri altında 3 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (EFECANN)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak & Tehlikeli Sürüş" sebepleri altında 3 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (Toretto7106)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak" sebebi altında 2 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (alperr)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak & Spam" sebepleri altında 3 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (Kuzey9623)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak & Spam" sebepleri altında 3 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (aksaray68)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak & Spam" sebepleri altında 3 günlüğüne sunucumuzda n uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (mörtay)
Şikayet etmiş olduğunuz (GöRkEm53)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak & Ters & Tehlikeli Sürüş" sebepleri altında 3 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (hakanassa)
"Yönetim bilgisi olmadan konvoy yapmak & Ters & Tehlikeli Sürüş & Spam" sebepleri altında 4 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
Şikayet etmiş olduğunuz (ard4turan)
"Spam" sebebi altında 1 günlüğüne sunucumuzdan uzaklaştırılmıştır/ banlanmıştır.
S2 adı (gecesen) kullanıcı adı "Multi/Birden cok hesap kullanimi (arif3806 ana hesap)" adı altında sunucumuzdan kalıcı olarak yasaklanmıştır.
Ayrıca sürücü adı "Wexzer" olan hesaba arif3806'nın girdiğini veya Wexzer sürücü adı olan hesabın sahibinin hesabını arif3806'ya vermişse de sürücü adı Wexzer olan kişi de sunucumuzdan
kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır / banlanacaktır. Bu konu hakkında yönetime bilgi verildi gerekli istişareler yapıldıktan sonrasında eğer böyle bir durum varsa bu konunun altına bilgi geçileceğinden süpheniz olmasın!
Discord'dan reklam yaptığınızı düşündüğünüz için ve gerekli kanıtları sunduğunuz için teşekkürler
bu konu da yönetime bildirildi, eğer böyle bir durum varsa reklam yapan kişiler Discord sunucumuzdan kalıcı olarak
yasaklanacaktır/ banlanacaktır. Yönetimle gerekli istişareler sağlanacak olup
durum hakkında bir gelişme olması durumunda bu konu altına gerekli bilgilendirme mesajı tarafımca veya yönetim tarafından verilecektir.
Şikayetleriniz için teşekkürler!
Keyifli sürüşler, iyi eğlenceler..
Saygılarımla,
KayraaT
(gecesen) hesabının banlandığının kanıtı:
MPR içinde küfür eden diğer kişinin (revenge) sunucumuzdan
3 günlüğüne uzaklaştırıldığının / banlandığının kanıtı: