Selamlar kolay gelsin, kovalamaca sırasında ovalde pit manevrası ve ters yapıldı olay şöyle mpr nin 19. saniyesinde Ademin pit manevrasını ovalde yapmasını görebilirsiniz benim sola geçtiğimi görüyor frene basabilir fakat o frene basmayıp gaz basmayı seçiyor ve ovalde beni sürüklüyor, daha sonrasında utku ile çapraz çapraza yani lazyden car radara bakarak giderken genelde ona değmeden gitmeye çalıştım fakat ilk saniyelerdekinde elim kaydı o yüzden benlik bir durumdu hatta kusura bakma benim hatam attım fakat sonrakiler tamamen polislerin hatası eğer o spinleri kendim atmış olsaydım pit atmak zorundaydım fakat o spinleri kendim atmadım utku yüzünden attım daha sonrasında bir kaç tur sonra Utku'ya fake atıp türkiyem den sağa giriyorum ve sağa giremeyen utku oval ters yapıp yanımıza geliyor kurallara göre beni bırakması gerekiyor fakat bırakmıyor daha sonrası mpr de mevcut fakat bu yaşananlar 3 saatlik bir mpr de bende o 3 saatlik mpr den utkunun ters yaptığı+bana spin attırdığı yerlerin ekran görüntüsü aldım, ayriyeten bir arkadaştan da mpr aldım o daha kısa onu link olarak koyacağım, kendi almış olduğum ekran görüntüleri ile linkini koyacağım mprlerin zamanları aynıdır, kısacası 2 mpr varmış gibi düşünün
1. MPR : https://s5.dosya.tc/server4/g5dr00/output__4_.mp4.html (kendi ekran görüntülerim)
2. MPR : https://s5.dosya.tc/server4/uku30p/_TIbo.mpr.html (arkadaştan aldığım mpr)
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
S2 isimleri : S1F1R B1R ADANA
..adem_albay..
[POLIS] Utku - [POLIS] Adem
Konuyu yukarıya taşıma.
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz polislere (S1F1R B1R ADANA - ..adem_albay..) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
(06-28-2021, 07:57 AM)ByTokatliii1 demiş ki: Konuyu yukarıya taşıma.
Forum kurallarının 12. Maddesini ihlal ettiğiniz için forumdan 5 günlük uzaklaştırılıyorsunuz.
12-) Konuları üstte tutmak için, "up" / "konu yukarı" gibi mesajlar yazan veya eski mesajını silip yeni mesaj yazan kullanıcılar, forumdan 5 gün uzaklaştırılır ve ilgili konu silinir.
1 Ziyaretçi