Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
En son düzenleme: 04-03-2021, 06:40 PM Sefa_Demirr.
öncelikle herkese S.A normal bir şekilde ovalde polisten kaçıyorum. Lastiklerim isindiği için virajda gaz kesiyorum köprünün altında ram yapmak serbesmi bilmiyorum ama serbes diye l(rotu un kırıldıgı için )yukarıdan geçmeye başladım polis arkadaş hırs yaptı yakalamadıgı için ben yuakrı çıkarken arkadaş ben orta şerite geçerken bilerek ( kasti ) olarak vuruyor bende kaza yaptıgım için arkadan gelenleri patlatmamak için pit atmak zorumda kaldım atar atmaz ilk önce sistem cezasını kesiti sonra bu polis arkadaş pit attım diye bana ceza kesmesini söyledi adminlere ama kendisi hatalı hem vuruyor hemde ovalde yapıyor köprünün altında da değil daha köprüye bile gelmemiştim bu konu hakkında gerekenin yapılmasını isterim. ( toplamda 10 k ceza kesildi)

Vuran polis arkadaşin bilgileri : [POLIS] BOOM          kullanıcı adı : memocan

mpr yi benden  izleyebilirsiniz  : SEFA DEMİR          kulanıcı adım : 06SFA014

MPR: https://s5.dosya.tc/server2/v8pz2r/RAM.mpr.html   

MPR NİN SAATİ : 1.7.00

itibaren izlerseniz bilerek  üstüme kırdığını görürsünüz...
Alıntı
Kayıtlı Üye
Ramın ne olduğunu bilmeden ram diye başlık açmışsın fakat ben sana arka tekerinden vuruyorum, bu sebeple ram yok. Onlarca tur attık ovalde ve sağa sokmaya çalışmazsam daha kaç tur atacağımızı bilmiyorum. Orda vurma amacım sağ yola girmendi çünkü sağa girmez isen saatlerce sürer kovalama.
                      #BOOMMM
Alıntı
Kayıtlı Üye
(04-03-2021, 06:50 PM)memocan demiş ki: Ramın ne olduğunu bilmeden ram diye başlık açmışsın fakat ben sana arka tekerinden vuruyorum, bu sebeple ram yok. Onlarca tur attık ovalde ve sağa sokmaya çalışmazsam daha kaç tur atacağımızı bilmiyorum. Orda vurma amacım sağ yola girmendi çünkü sağa girmez isen saatlerce sürer kovalama.

ovalde hiç bir türlü vuramazsın bunu bil kardeşim
Alıntı
1 Ziyaretçi