https://dosya.co/bx3i0825sutu/mpr_uzi_polis_ram_forum.mpr.html
Dakika 34 tan sonra yapılması gereken işlem yapılsın sw1 de kafadan vurması yasak !
Güzel
Hatalıysam, gerekli işlem yapılsın polislik'te bana öyle birşey denilmedi dostum uyarabilirdin.
Osmanlı Sunucusuna Giren Herkes Kuralları Okumuş Ve Kabul Etmiş Sayılır.
Okuyup Okumaman Beni İlgilendirmez + Kuralları Sana Biri Öğretmiycek Sen Okuyup Anlaman Gerek.
Okuyup Okumaman Beni İlgilendirmez + Kuralları Sana Biri Öğretmiycek Sen Okuyup Anlaman Gerek.
Adminsin? bazı kuralları senin de söylemen gerek.
En son düzenleme: 04-20-2022, 06:29 AM Mustafa Alkan.
Sormadığın Kuralları Nasıl Söyleyebiliriz + Polis Olurken Kuralları Okuman Lazım Okumadıysan Sonucuna Katlanmalısın.
Konuyla alakan yoksa, konuya yazmamanı rica ediyorum dostum. olay arkadaşla benim aramda geçiyor.
Adminin işi nedir dostum, oyunculara yardım etmek he parayla olduysan bilemem.
En son düzenleme: 04-20-2022, 05:15 PM İkraaKayhan.
(04-20-2022, 04:27 PM)kamel342 demiş ki: Adminin işi nedir dostum, oyunculara yardım etmek he parayla olduysan bilemem.
Adminin İşi Polisin İşini Öğretmek Değildir Adminin İşi Sunucuda Huzuru Sağlamak,Kural Dışı Haraketleri Önlemek Vb Gibi Şeylerdir Tekrardan Söylüyorum
OSMANLI GARAGEYE GİREN HERKES KURALLARI OKUMUŞ VE KABUL ETMİŞ SAYILIR.
Merhaba, İkraaKayhan
Şikayet etmiş olduğunuz sozdemegan21 adlı Polise uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.'Serverımızda oynıyan her oyuncu kuralları okumuş sayılır.'
İyi Oyunlar
İyi Forumlar
Şikayet etmiş olduğunuz sozdemegan21 adlı Polise uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.'Serverımızda oynıyan her oyuncu kuralları okumuş sayılır.'
İyi Oyunlar
İyi Forumlar
3 Ziyaretçi