polisin elinden geldiğince kovalamaca sırasında diğer oyunculara zarara vermeden kovalamayı devam ettirmesi lazım ama ikraa tam tersi vurulmucak yerde vurarak kazalara sebebiyet veriyor d
dk 2.50
dk 4.15
dk 4.40
ard arda bu kadar kazaya sebebiyet vermek polisin yapacağı iş değil gerekli cezalar uygulanırsa iyi olur
mpr : https://s2.dosya.tc/server17/aerr0i/polislik_yapam_Tiyan_ikra.mpr.html
hatalı polislik yapma
En son düzenleme: 04-05-2022, 10:45 PM İkraaKayhan.
Anladığım Kadarıyla Büyük Bir Hayranımsınız mpr de oyuna girdiğin andan beri beni izliyormuşuz bu son günlerde sürekli böyle Büyük sevgilerimle herneyse konumuza dönelim Bu bir kovalamaca polis sirenini gören tüm masum veya sakinler (siz nasıl adlandırırsanız yani userler) Kesinle Ya frene basıp uygunbir yere geçmeli yada yol vermelidirler Kazaya dönecek olursak orda Kazaya Sebebiyet verilmiş herkesin parası fazlasıyla ödendi Emre Arkadaş Kendi Arkadaşım saten Bunu kasıtlı yapmadım ama kendiside şikayetçi değil ve bu olay yaşanırken kendisi discort sunucumuzdaydı (OG) (Parası Tekrardan Ödendi) Son olaya diyicek Birşey yok malesef ama takla veya pes ettiricek tek yer orasıydı takla atan masum arkadaştan özürlerimi iletiyorum NOT: Olayla Alakalı Hiçkimse Emre Bey HARİÇ (Olayla hiçbir alakası vs yok ama) Şikayetçi Değildir
Bu şikayete bende katılıyorum arkadaş her şeye atlıyor zaten hatalı yapıyor bi halt bildiği de yok kendini avutuyor öyle, cezalandırılması şart.
sharp Emre Arkadaşımız kazadan bahsediyor Neden Bir forumunuz var alakanız olmayan ve başınıza vs gelmeyen olaylara yorum yapmanızı anlayamadım
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz polise (Rookie) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
2 Ziyaretçi