Boom isimli admin+polis kovalama başlatmaması gereken yerde kovalama başlatıyor ve defalarca burda durduk yere kovalayamazsın dememe rağmen ceza kesip hapise atıyor.kişi hem admin hem polis ama kuralları bilmiyor lütfen ceza param geri ödensin.+sigara saatinde beklemesi yasak olan yerde polis olarak bekliyor gereği yapılsın.
Dakika 44.00 beklemesi yasak olan yerde duruyor
Dakika 44.30 durduk yere kovalamanın yasak oldugu bölge
mpr:https://s5.dosya.tc/server6/ozvjoe/Boom.mpr.html
Forumda Berke Tüysüz'ün Paylaşmış olduğu kural.:https://www.hizliresim.com/9zhh3q7
Turkuaz Bölgede Kovalama Başlatmanız Uzaklaştırılmanıza sebep olacaktır diye açıkça yazılmış.
Boom Yanlış Kovalama Ve Hapis
Foruma hoşgeldiniz samet7119 , admin şikayetiniz üst yetkililere iletilmiştir , beklemede kalınız
Dakika 44 de durmamın sebebi karşı şeritte kaza yapıp pit atmayan Gean nickli kullanıcıyı kicklememdir. İhbar geldiği andan itibaren sirenimi açıp ihbar bölgesine doğru gidiyorum. Belirtilen kırmızı alanda sigara alıp kaçan birini ihbar geldiği andan itibaren yola çıksam bile yakalamam imkansızdır. Çünkü 44. dakikada durduğum yerde bile durmam yasak. Ovalin öbür tarafından ihbar gelir gelmez yola çıkınca ise sigara alan kişiyi ancak sizi kovalamaya başladığım yerde görebiliyorum. Bir hatam varsa cezamı çekmeye hazırım fakat hatalıysam bile mavi ve kırmızı bölge kuralının tekrar düzenlenmesini istiyorum. Düzenlenmeyecekse bile polislerin bekleyeceği alanların yakınlaştırılması iki taraf içinde rahatlatıcı bir çözüm olacaktır.
Ben yasaklı bölgeye doğru ilerlerken başlattın kovalamayi şüphe edicek durum gelirken degilmidir. Otarafa giderken kovalamani gerektirecek bi durum da yapmadım
Ne tarafa gittiğine bile bakmadım orası kalabalıktı ve !kovala komutunu girdim orada sadece sen yoktun insim seni kovaladığı için sana geldim. Orada olan başkasını kovalasaydı ona giderdim seçerek bir şey yapmadım.
mpr de gözüküyo ama sen bilirsin benden başka bir kişi var oda çimde afk direk bana geliyosun
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup şikayet etmiş olduğunuz polise (memocan) uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
İyi Oyunlar...
İyi Forumlar...
1 Ziyaretçi