MPR : https://s7.dosya.tc/server20/q7wv6a/kas_Titli_forumluk.mpr.html
21.14'te biri arıyor ve sirenimi açıp yola çıkıyorum . 21.23'te "JITEM PATA" arkadaşı izleyin orda bekliyor ben yola çıkınca oda yola çıkıyor . 21.25'te yola atlıyor ne frene basıyor , ne de direksiyonu sağa kırıp kaçmaya çalışıyor . Vuruyor ve hakimiyetimi kaybettiriyor . 21.33'te fren kullanmıyor , direksiyonu üstüme kırıyor , ve hızıyla çarpıyor . Hem görevimi sabote ediyor , hem de kırmızıda geçiriyor . Gereğinin yapılmasını ve ışıktan geçirdiği için zararımın karşılanmasını istiyorum .
ŞAHIS : JITEM PALA
(Bahadir)
Görevde İken Kasıtlı Vurma
aynı hareketleri banada yapmakta önceden başka bir mpr aldığım için o mpr yi alamadım ama belki bir yararım olur buraya yazmak istedim
En son düzenleme: 10-11-2021, 06:08 PM KayraaT.
Merhabalar talhayolun,
Öncelikle Forum'u kullanarak oyuncuyu raporladığınız için teşekkürler, göndermiş olduğunuz tüm kanıtlar incelendi ve oyuncuya gerekli işlemler yapıldı.
Bu tarzda tehlikeli sürüp kazaya sebebiyet veren oyuncuları raporlamaktan çekinmeyin!
Keyifli sürüşler, iyi eğlenceler..
Saygılarımla,
KayraaT
Ayrıca hasarınız tarafımca karşılanmıştır.
Öncelikle Forum'u kullanarak oyuncuyu raporladığınız için teşekkürler, göndermiş olduğunuz tüm kanıtlar incelendi ve oyuncuya gerekli işlemler yapıldı.
Bu tarzda tehlikeli sürüp kazaya sebebiyet veren oyuncuları raporlamaktan çekinmeyin!
Keyifli sürüşler, iyi eğlenceler..
Saygılarımla,
KayraaT
Ayrıca hasarınız tarafımca karşılanmıştır.
1 Ziyaretçi