En son düzenleme: 05-01-2020, 12:56 PM rothmeles.
#KD ENES OG Enes adlı kullanıcıya ışıkta çarptım diye haksız yere iftira atıp suçlanıyorum polis berkede haksız yere önümü kesip ceza kesmeye çalıştı sonra vazgeçti polis berkeden şikayetçiyim. 28:40 dan izlerseniz mpryi görebilirsiniz oyun adım schwarz. Işıkta çarpmadığım halde çarptı diye suçlanıyorum lag olmuş olabilir ama çarpmadım mpryi 28:40dan izlerseniz sevinirim.
https://dosya.co/nbhgsgdks12t/mprr.mpr.html
ışıkta çarpmadığım halde polis berke hondacivic adlı kullanıcı haksız yere kovalama başlatıp önümü kesip ceza uygulamaya çalıştı.
Mpr kayıtlarını inceledim ENES OG ye herhangi bir temasta bulunulmadıgını tarafımızca inceleyip rothmeles k.adlı oyuncunun suçlu olmadıgı görülmüştür size kesilen cezayı yazın oyunda size geri atılacaktır fakat ''kesilen cezayı'' doğru miktarı yazın yönetim tarafından kontrol edilecektir yalan söylerseniz para transferi olmayacak.
En son düzenleme: 05-01-2020, 06:35 PM Kerem01.
Oyunda adminlerle sözlü mükanaşa girmemen gerekirdi onu demen bir şey değiştirmez sadece laf atmak için demiş oluyorsun onu dememen gerekirdi ceza kesiminde sorun yok fakat ilk berke tarafından keslien cezanın iadesi olacak.
Haklı olabilirsin ama onları diyip sözlü dalaşa girersen sen suçlu olursun.