MPR DE GÖRÜNEN PATRON BENİM KÜRTLİNEPASSAT ( S1F1R B1R ADANA ) VE İBRAHİM Y ( ByTokatliii ) İKİSİ BİR OLUP BANA GÖRDÜKLERİ YERDE ÇARPTILAR İBRAHİM 1 KEZ ÇARPTI AMA KÜRTLİNEPASSAT DEFALARCA ÇARPTI VE HASARI ÖDEMEDİ MPR ALINCA DA GÜLÜP ALAY ETTİ.
MPR : [b]https://s2.dosya.tc/server14/63qqje/kurt...i.mpr.html[/b]
[b]MPR SANİYELERİ : 15.50 İBRAHİM Y[/b]
[b] 19.20 kürtlinepassat[/b]
[b] 24.30 kürtlinepassat[/b]
[b] 31.30 kürtlinepassat[/b]
[b] 32.06 kürtlinepassat[/b]
[b] 33.10 kürtlinepassat[/b]
[b] 34.00 kürtlinepassat yetişemedi bu sefer [/b]
[b] 34.45 kürtlinepassat[/b]
7 kez kasıtlı çarpma
En son düzenleme: 01-10-2021, 03:09 PM S1F1R B1R ADANA.
GÜLÜP ALAY MI ETTİ BAK BUNA GÜLERİM İŞTE
kendi vurduğun yeride at bari atmışken bir daha beni uğraştırma
kendi vurduğun yeride at bari atmışken bir daha beni uğraştırma
(01-10-2021, 02:54 PM)HardPunto1 demiş ki: MPR DE GÖRÜNEN PATRON BENİM KÜRTLİNEPASSAT ( S1F1R B1R ADANA ) VE İBRAHİM Y ( ByTokatliii ) İKİSİ BİR OLUP BANA GÖRDÜKLERİ YERDE ÇARPTILAR İBRAHİM 1 KEZ ÇARPTI AMA KÜRTLİNEPASSAT DEFALARCA ÇARPTI VE HASARI ÖDEMEDİ MPR ALINCA DA GÜLÜP ALAY ETTİ.1- Ben sana vurdum evet ve BİLİNÇLİ yaptığım birşey fakat artık SOLDAN 169 LA GİDENLERİ VE YOL VERMEYENLERİ GÖRDÜKÇE DE VURUYORUM.
MPR : [b]https://s2.dosya.tc/server14/63qqje/kurt...i.mpr.html[/b]
[b]MPR SANİYELERİ : 15.50 İBRAHİM Y[/b]
[b] 19.20 kürtlinepassat[/b]
[b] 24.30 kürtlinepassat[/b]
[b] 31.30 kürtlinepassat[/b]
[b] 32.06 kürtlinepassat[/b]
[b] 33.10 kürtlinepassat[/b]
[b] 34.00 kürtlinepassat yetişemedi bu sefer [/b]
[b] 34.45 kürtlinepassat[/b]
2- Kürtline passat ın sana vuırmasına birşey diyemem gönül isterdiki vurmasaymış fakat hasarı ödemedi demişsin HASAR PARASINI ÖDEMEK ZORUNLU DEĞİL.
3- KİMSE KİMSEYLE DALGA VEYA ALAY ETMEK SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL BİZ KENDİ ARAMIZDA BAŞKA BİRŞEYE GÜLÜYORDUK.
+ olarak ekliyorum
26.30 da hızlanıp emire çarpıyorsun ardından 27:20 de ise hızlanıp kasıtlı olarak bana kaza çarpıyorsun bende sinirlenip sana çarpıyorum nedenleri hem sinir hemde elimde mpr kaydı olmadığı için seni şikayet edemezdim o yüzden böyle yaptım. olayların bu yönleride var hard parçası. mpr yi bu dakikalara bakarakta izleyin adminler/yöneticiler
26.30 da hızlanıp emire çarpıyorsun ardından 27:20 de ise hızlanıp kasıtlı olarak bana kaza çarpıyorsun bende sinirlenip sana çarpıyorum nedenleri hem sinir hemde elimde mpr kaydı olmadığı için seni şikayet edemezdim o yüzden böyle yaptım. olayların bu yönleride var hard parçası. mpr yi bu dakikalara bakarakta izleyin adminler/yöneticiler
En son düzenleme: 01-10-2021, 05:00 PM Volkan Ö..
kanıtınız incelenmiş olup gerekli kişilere tarafımca cezai işlem uygulanmıştır.
mpr içerisinde sizinde kasıtlı olarak çarptığınız tespit edilmiştir.
iyi oyunlar.
iyi forumlar...
mpr içerisinde sizinde kasıtlı olarak çarptığınız tespit edilmiştir.
iyi oyunlar.
iyi forumlar...
1 Ziyaretçi