Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
15.08.2024 tarihinde 61. portta "eyuphan4141" s2 adlı admine, "devrim" s2 adlı oyuncunun attığım mpr'da 1.36 dakikadan sonra kaza yapıp yol ortasında durduğu gerekçesi ile bildirdim (admine bildirmem 1.56). Sonrasında bana mpr alıp at ya da foruma at gibi bir cevap aldım. Sen bakmıyor musun diye sorduğumda, başka mpr'a bakarken onu görmemişim dedi. Admin bu sırada oyundaydı ve daha önce mpr aldıysa bile benim gibi oyuncuları raporlayan kişilerin dediklerini inceleyebilmek için çıkıp yeniden oyuna girmesi gerekmez mi? Buradaki soruya cevabınız zorunda değil olabilir, saygı duyarım. Adminin oyunda olduğu zamanlarda mpr bakma zorunluluğu olup olmadığını bilmiyorum. Bana mpr bakamam diyip şikayetimle ilgilenmeyen admin 6.13 dk'da "idriss8001" s2 adlı oyuncunun mpr bakar mısın sorusuna bakarım diyor, bu süre zarfı içinde oyuna çık gir de yapmıyor; demek ki ben sorduğumda da mpr alıp şikayetimle ilgilenebilirdi. 7.15'de admin arkadaşın şikayetine bakmak için çıkıyor ve dönüyor. 8.40'ta ilk baştan beri şikayet etmeye çalıştığım (çünkü admin beyin keyfinin yetmesini mi bekleyeceğiz yoksa illa şikayetimize bakması için yakını mı olmamız lazım bilemiyorum)    "devrim" s2 adlı oyuncu bana kasıtlı çarpmada bulunuyor. Admini 2 defa etiketleyip kasıtlı çarpma diye uyarmama rağmen admin beyden bir cevap bile alamıyorum. En sonunda 9.57'de bilerek mi cevap vermiyorsun yoksa görmedin mi diye sorarak teyit ediyorum ki admin kendi ağzıyla söylüyor gördüğünü. 10.33'te işlem yaptım diyor ama bırak işlem yapmayı daha 2 kere şikayet etmeme rağmen mpr bile bakmadı. O değil diyorum bana hala ondan alakasız diğer yaptığı işlemlerden bahsediyor. 11.02'de de hala işi kıvırarak "bende mpr yok" diyor. Bana ya da foruma at diyor hala ama demin gördüğümüz gibi istese mpr bakabiliyormuş görmüş olduk. (Bu arada adminlerin mprleri kendine atılmasını istemesi kural dışı değil mi, sorularıma da tek tek cevap verirseniz sevinirim.) 11.28'de bana hala ben oyunda yokken sen mpr alırsan daha iyi olur, ben bakamıyorum diyor ama 2 şikayetim de admin oyundayken ve mpr bakabilmeye müsait durumdayken gerçekleşti. Bunları aynen admine iletiyorum ve itiraz ediyor, ona göre şikayet ettiğim olaylar o yokken gerçekleşmiş. Böyle olmadığını mpr bakarak görmeniz yeterlidir. En sonda da bana hala foruma yaz diyor. Ben admin oyundayken şikayetimi admine değil de foruma yazacaksam o adminin orada olma sebebi nedir? 

Uzun uzun yazmış olduğum "eyuphan4141" s2 adlı adminin görevini yerine getirmediğini ve oyuncuların şikayetlerini dinlemediğini
mpr bakıp incelerseniz açıkça görebilirsiniz. Gereğini yapmanızı ve sormuş olduğum soruları açıkça cevaplamanızı istiyorum.
İyi çalışmalar. 

^3eyuphan4141 ^9admin.mpr -  2.4 MB
https://dosya.co/7z2rcd3ary5u/^3eyuphan4141_^9admin.mpr.html
Yönetici
Konuya yüklemiş olduğunuz MPR kaydı tarafımca izlenmiş olup olay olduğunda admin oyunda bulunmakta ve admine bildirdiğin olayı o an çıkıp MPR kaydını izleyip yapılacak bir işlem varsa yapması gerekmektedir. Adminin oyunda olduğu zamanlarda bir oyuncudan başka bir oyuncu için şikayet geldiyse ilgilenmek zorundadır. Ama eğer oyunda değilse foruma konu açmanız gerekmektedir. (Sorduğun 2. soruya ithafen yine admin oyunda değilse foruma konu açmanız gerekiyor. Ama zaten oyundaysa çıkıp kendisinin incelemesi gerekiyor. Bu durumda admine siz oyundaydınız, siz oyundayken oldu vs. deyip incelemesi konusunda beyanda bulunabilirsiniz. Onun haricinde adminlerin MPR'leri kendisine atılıp yine onun incelemesi doğru değildir. Olmadığı durumlarda foruma konu açılıp forum yetkililerinin incelemesi gerekmektedir.) Ayrıca şikayet etmiş olduğunuz admine (eyuphan4141) yönetim kararıyla uzaklaştırma işlemi uygulanmıştır.

[Resim: r6i7apd.png]

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...
2 Ziyaretçi