Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
Ortada hiçbir sebep yokken bahane üreterek üstümde sigara olabileceğini tahmin etmesi üzerine kovalama başlattı. İlk beyanında ışıktan kaçtığımı söyledi ben ışıktan kaçmadım, sonra ikna ettim kaçmadığıma mpr'de var zaten izlerseniz görürsünüz beni foruma atmakla tehdit etti bende kabul ettim git bak mpr'ye ben ışıktan kaçmadım dedim. Daha sonraki beyanında ise hatalı park olduğunu beyan etti ben orada bariyer olmadığı için taksi görevindeyken yolcuyu nereye bırakacağımı bulmaya çalışıyordum park falan etmemiştim, kendisinede belirttim taksicilik yaptığımı o hatalı park yaptın diye direterek kovalama başlattı.
Şimdi şöyle bi sorun var bu kaçak sigarayı oyuna getirdiniz insanlar alcak bunu fakat polisler her önüne gelene sebepsiz yere kovalamamı yapacaklar böyle sigara vardır düşüncesiyle ? 
Bütün sigaralarım alındı 2.5k para kesildi üstünede 15dk hapis yedim suçsuz yere, bırak diyorum bırakmıyor suçum yok bişeyim yok ürettiği bahanelerde gerçek değil yalan söylüyor.
Polis arkadaşlardan rica ediyorum artık benimle uğraşmaktan vazgeçin lütfen, ciddi anlamda rica ediyorum bakın hiçbirinizle problemim yok benim hepinizide seviyorum fakat beni bellemişsiniz böyle şey gibi gördüğünüz yerde benimle uğraşıyosunuz yapmayın arkadaşlar yeter artık...

MPR : https://disk.yandex.com.tr/d/8dQXGHOzogSjLQ

36.30'dan itibaren bitene kadar atlamadan izleyiniz... Zaten ne kadar efendi bi şekilde konuştuğumu görürsünüz. Tahmin üzerine bunda sigara vardır diye takışılırmı böyle bişey yok.
Kayıtlı Üye
İLK KOVALAMADA OVAL TERS'DE TERSE DONDUGUN ICIN TERS OLARAK KOVALAMA BAŞLATTIM BUNYAMIN ABIYE SORDUM VE 2 ŞERİT OLDUGUNU SOYLEDI TAKIBI BIRAKTIM OLAY KAPANDI. 2 OLAY BİRBİRİNDEN FARKLI YANLIŞ LANSE ETMEYELIM SENI ILK KOVALADIGIMDA SENIN USTUNDE SIGARA OLDUGUNA BILE BILMIYORDUM. DAKİKA 44.40 DA İHBAR GELDIGI ICIN ORAYA GELDIM VE SENI GORDUM GBT YAPMAK ICIN DURDURDUM GBT YAPTIM VE UZERINDE SIGARA ÇIKTI GEREKLI İŞLEMİ UYGULADIM HAKSIZSAM GEREKLİ İŞLEMLERİ ADMIN ARKADAŞLR UYGULAR SAYGILAR.
Kayıtlı Üye
Polis şikayetiniz üst yetkililerime iletilecek. Beklemede kalın.
             Recep Şimşek

OsmanlıGarage Yetkilisi 
Yönetici
Kaçak sigara alım bölgesinde olduğunuz için şüpheli konumdasınız. Dolayısıyla eğer suçsuzsanız durduğunuz takdirde gbt sorgusu yapılıp salınacaksınız. Suçlu olduğunuz içinde kaçmışsınız ve ortada yanlış bir işlem yok. O bölgede olup şüpheli konumda bulunduğunuz için gayet normal.
[Resim: https://i.hizliresim.com/01JOaW.png]
Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
1 Ziyaretçi