PurposeLESS 2.40 3.17 kovaladığı adam dörtlü yakarak duracağını beyan ediyor türkiyem'in altından sağa girdiği esnada arkasında giden sisli ceza yazmadan resmen adam ile dalga geçerek bırakıp basıp başka birisine gidiyor önünde bir başka oyuncu drift atıyor bunu'da görmezden geliyor.
Enes(EnesTekin6) Adlı Oyuncuya 4.16 dakika'da kovalama başlatıyor (5.10'da bitiyor mpr kaydını incelerseniz zaten bütün kuralları hiçe saydığını sizde göreceksiniz) kovalama esnasında EnesTekin6'ya ram yapıyor hemde ovalde vurmak yasak olmasına rağmen oval içerisinde seviye henüz 1.nci seviyede bile isteye saf dışı bırakmak için arkadan vurarak EnesTekin6'nın aracının saf dışı kalmasını sağlıyor. Kendi hatası sonucu saf dışı bıraktığı EnesTekin6'yı bırakması gerekirken Oval içerisinde durarak EnesTekin6'ya cezai işlem uyguluyor. Bu arkadaşın bu kaçıncı vukaatı artık birisi dur demeli EnesTekin6'nın yerinde bende olabilirdim bu yüzden gördüğüm olaya sessiz kalmak istemedim. Lütfen gerekenler geçmişteki hatalarıda göz önüne alınarak yapılsın. İyi Forumlar, İyi Oyunlar.
https://s6.dosya.tc/server/c8nwbp/sisli_ram_ovalde_durma.rar.html
[POLIS]Sisli Ram Yapıyor Ve Ovalde Durarak Ceza Kesiyor
En son düzenleme: 03-30-2021, 06:00 PM sisley.
frene bastığım bariz 1. de kurtarıyorum 2.de çarpmam için frene basıyor bilerek çarpmak istesem frene basmazdım dış kameradan stoplarımız gözüküyor bunu kasıtlı yapmıyorum yüksek ping bu olayın tuzu biberi oluyor . aracı yürür durumda olmadığı için köprü çıkışında cuzi miktarda uyarı niteliğinde cezasını kesip pit atıyoruz.
''PurposeLESS 2.40 3.17 kovaladığı adam dörtlü yakarak duracağını beyan ediyor '' hemen duranlara uyarı veriyorum bu yüzden zamanını çalmak istemedim.
benimle alıp veremediğin var ise bunu özel ortamda güzelce konuşup çözebiliriz.
iyi forumlar
''PurposeLESS 2.40 3.17 kovaladığı adam dörtlü yakarak duracağını beyan ediyor '' hemen duranlara uyarı veriyorum bu yüzden zamanını çalmak istemedim.
benimle alıp veremediğin var ise bunu özel ortamda güzelce konuşup çözebiliriz.
iyi forumlar
Şikayetiniz için teşekkürler, gereği yapılacaktır!
3 Ziyaretçi