Bugün Radar Açacaktım arkamdan POLIS SISLEY GELDİ VE HIZ SINIRINI AŞARAK ÖNÜME GEÇTİ SONRA BEN GEÇTİM SONRA RADARA DOĞRU GEÇERKEN IŞIKTAN KAÇTI VE RADAR AÇTI PORSCHE isimli arkadaş şahit onu kovaladı ve radarı açtı sonra napıyorsun dedim cevap vermedi
Öncelikle Merhaba, kolay gelsin. İyi günler. Ben polis pit stopta durmuştum. Araç yamuldu bende tekrar yaptırmak için geri geri aynama bakarak kontrollü şekilde giriyordum, mprde de görünür. Orada beni SİSLEY adlı şahıs kovaladı. Önümde Passat (Metehan K.) vardı. 2si radar açmak için kapışıyorlardı sanırım. Sonra gördüğüme göre, SİSLEY adlı şahıs, Passat ile ovalde radar için hızlı gittiğini gördüm. Benimde dediğim gibi kontrollü şekilde geri geri gelirken adam kovaladı, ışıktan geçti bıraktı. PASSAT (Metehan K.)'ya katılıyorum. İYİ GÜNLER, İYİ FORUMLAR, KOLAY GELSİN.......
BENİM FİKRİM, ADAM BENİ KOVALAYIP IŞIKTAN GEÇİP VEYA TERSE GİRDİM DİYE KOVALAMASI...
Porsche ama seni kovalayıp bıraktı zaten şahitsin orda görünür mpr da seni kovala yıp ışıktan kaçtı sonra radar açtı üstüne üstük polis olduğu halde hız sınırını açtı
(02-07-2021, 12:23 PM)MetehanKalaycı demiş ki: Porsche ama seni kovalayıp bıraktı zaten şahitsin orda görünür mpr da seni kovala yıp ışıktan kaçtı sonra radar açtı
BENİM ARACIM ORADA YAMULDUĞUNU SENDE GÖRMÜŞSÜNDÜR. BENKONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE AYNAYA BAKARAK GERİ GERİ PS'YE GİRİCEKTİM. O SIRADA POLİS SİSLEY BENİ KOVALAYIP İŞİKTAN GEÇİP RADAR AÇTI. HERKES BİLİYOR!