Bugün Gazlarken Sisley beni kovaladı ve ben kaçarken duvar beni itti aşşağı düşerken sal , sal , sal dedim ve bana saldım bak diyip dalga geçti 5k gitti
Gereğini Yapmanızı Arz Eder Saygımı Sunarım.
Mpr Link: https://s4.dosya.tc/server13/us3jay/poliss.mpr.html
Mpr Saniye : 0.10.28 den itibaren izlerseniz anlarsınız
Şahsın K.adı [POLIS] SISLEY
S2 K ADI sisley54
[POLIS] SISLEY
Eğer ki bir suçlu kendisi pist sınırlarını aştıysa polisin bırakma gibi bir zorunluğu yok. Ama olurda kovalamaca sırasında bir polis suçluya çarptıysa ve suçlu pist sınırlarını geçtiyse tüm polisler kovalamacayı bırakmak zorundalar.
Burada sisli eğer ki passata çarpıp oraya düştüyse passat hemen kovalamacayı bırakmaları gerekirdi. Ama Passat kendisi oraya çarpıp aşağıya düştüyse bırakmasına gerek yoktur.
-
Osmanlı Garage kurallarının 3. Maddesi olan "Kovalamacadaki araçlar" maddesinin 3.4 Fıkrası:
3.4. Kovalamaca sırasında pistin sınırlarını geçmek
Eğer aracınız pistin sınırlarını aştıysa hemen pist dönmek zorundasınız. Sıkışırsanız izleyiciye geçmek (shift+s) ya da pite girmek (shift+p) zorundasınız.
Açıklama : ORHAN C.
Herhangi bir işlem yapılmayacaktır.
Burada sisli eğer ki passata çarpıp oraya düştüyse passat hemen kovalamacayı bırakmaları gerekirdi. Ama Passat kendisi oraya çarpıp aşağıya düştüyse bırakmasına gerek yoktur.
-
Osmanlı Garage kurallarının 3. Maddesi olan "Kovalamacadaki araçlar" maddesinin 3.4 Fıkrası:
3.4. Kovalamaca sırasında pistin sınırlarını geçmek
Eğer aracınız pistin sınırlarını aştıysa hemen pist dönmek zorundasınız. Sıkışırsanız izleyiciye geçmek (shift+s) ya da pite girmek (shift+p) zorundasınız.
Açıklama : ORHAN C.
Herhangi bir işlem yapılmayacaktır.
4 Ziyaretçi