Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
Öyle diyorsanız tamamdır dediğim gibi inisiyatif olarak yazmıştım kararınızı saygı duyuyorum kardeşim dememi yalan demiş siniz SS den gördüğüm kadarıyla küfür edilmiş bu zaten benim yapmiyacagim bir hareket ama neyse hesabın haklı ban yediğini biliyordum ip den dolayi arkadasimsan başka hesap aldım girdim oda banlaninca şansımı deniyim dedim sizin bileceginiz iş kolay gelsin
Yönetici
Bir başka LFS Sunucusunun reklamını yaptığınız ve topluca oyuncuları yönlendirmede bulunduğunuz için hesabınız 999 gün uzaklaştırılmıştır. Hesabınızı başkalarına vermeniz tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Hesapta ne yapıldıysa hesabınızı paylaştığınız için kabul etmiş sayılırsınız. Aynı şekilde sınırsız uzaklaştırdığınız için başkalarının hesaplarına girdiğiniz takdirde yine hesap paylaşımından dolayı giriş yaptığınız hesaplar sınırsız uzaklaştırılacaktır. Herhangi bir olumsuz/yanlış uzaklaştırma söz konusu değildir. Almış olduğunuz uzaklaştırma işlemi kaldırılmayacaktır. 11.08.2027 01:24 tarihinde giriş yapabilirsiniz.

Kanıt[Resim: mtro4ai.png?_gl=1*zgdfrs*_ga*MjExMDQyODg...UuOC4wLjA.]

⚠ Eğer girmek istiyorsanız "Ban Kaldırma Paketi" satın alabilirsiniz.

İyi Forumlar...

İyi Oyunlar...
4 Ziyaretçi
Task