Osmanlı Garage O.

OsmanlıGarage.com'a hoş geldiniz!

Topluluk forumlarımıza hoş geldiniz; kendi topluluğunuzu etkin bir şekilde yönetmeniz, harika fikirler ve hizmetlerimiz için bize katılabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
En son düzenleme: 08-06-2024, 01:01 PM kaancanyavuz09. Düzenleme Nedeni: eksik bilgilendirme
kolay gelsin hocam dün gece abimle beraber oynamak için lfs girdik o ana bilgisayar ben ise 2.bilgisayardan. ben 2.bilgisayardan girmeye çalışırken ilk bilgisayar ile aynı kullanıcı adı giriliydi yani aynı hesaptan girmeye çalıştım sonra iki bilgisayarı da sunucudan attı ben kullanıcı adını değiştirmeye çalışıp tekrar girmeye çalışınca değişimi oyun kabul etmedi ve 2.defa aynı hesaptan başka bir cihazla giriş yapmış oldum iki bilgisayarı da yine sunucudan attı 2.atışından beri hiçbir bilgisayardan bu hesapla sunucuya giriş yapamıyorum acaba crack mi bozuldu diye sildim tekrar yükledim ama ''Bağlantı Zaman Aşımına Uğradı'' ve ''ClientConnect : Connect Failed'' hatasından birisini veriyor sürekli acaba ip ban yeme durumu olabilir mi varsa da banı kaldırabilirseniz çok iyi olur hesabı başkasına da vermedim 2 farklı hesaptan da oynamadım çünkü
Oyun içi kullanıcı adım: kaancanyavuz09
Yönetici
3 Farklı hesapla giriş denemişsiniz. Aynı IP adresinde 2 farklı pc ile sadece 2 farklı hesap ile giriş yapabilirsiniz. 3. bir hesapla bağlandığınız takdirde sistem tarafından girişiniz engellenir. Giriş IP adresleriniz silinmiştir. Modem resetleyip giriş yapabilirsiniz.

İyi Oyunlar...

İyi Forumlar...
3 Ziyaretçi
Task